ВсичкиИзбориПолитикаРегионаСмолян

Николай Мелемов-водач на листата на ГЕРБ-СДС за Смолян: Трябва да обединим усилия за повишаване на избирателната активност

„От създаването на ПП ГЕРБ през декември 2006 г. съм поел ангажимент и отговорност да представлявам партията в област Смолян. През всички тези години съм работил само в интерес на хората и това съм го доказал във времето“, това написа в профила си в социалните мрежи кметът на Смолян Николай Мелемов днес, след като стана ясно, че той ще е водачът на листата на ГЕРБ-СДС за 22 МИР-Смолян.
Мелемов продължава: „Предвид незадоволителните резултатите за нас на последните парламентарни избори през юни 2024 г., аз заставам начело на листата, като поемам политическа отговорност да направя ГЕРБ първа сила в област Смолян.
Трябва да обединим усилия за повишаване на избирателната активност. Нямаме повече право да продължаваме политическата агония. Всичко е в ръцете на избирателите. С тези аргументи поех отговорността да бъда водач на листата за предстоящите избори с единствената надежда да са последни извънредни.
Апелирам смолянската общественост за масово гласуване. Изборът на партии и коалиции е голям“.
Междувременно станаха ясни и други водачи – Михал Камбарев за коалиция ПП-ДБ и д-р Лидия Чорбанова за коалиция „БСП-Обединена левица“.
Никоя от тези листи все още не е регистрирана в РИК-Смолян. Там още чакат документи, заседание на комисията е насрочено за 23 септември от 18 часа.

error: Защитено Съдържание!